Ungdomsverksamheten

Karlstads Katolska Ungdomsförening vill att ungdomar ska kunna fördjupa sin tro, hitta gemenskap med andra katolska ungdomar och växa som människor. Bernadette är ungdomsledare i församlingen och kommer detta läsår att ha ansvar för att erbjuda olika aktiviteter och en plattform där ungdomarna kan få ställa frågor, lära känna andra och känna en kyrklig gemenskap med Gud i centrum.

Man kan nå oss via Snapchat katolik_Berra, Facebook och Instagram ungakatolikerikarlstad där alla träffar, aktiviteter och läger marknadsförs. Bernadette nås per mejl på bernadette@landalv.se. Information om träffar och läger finns också på församlingens hemsida katolskakyrkankarlstad.se och på anslagstavlan i vapenhuset.

Fredagsträffarna 16 – 29 år

På fredagskvällarna träffas ungdomar för att debattera, diskutera, sociala aktiviteter, baka och massa annat skoj. Kvällarna startar med mässa kl. 18.00 och vi äter mackor direkt efter, sedan fortsätter vi med det planerade programmet. Efter att programmet för kvällen tagit slut, troligtvis runt kl. 21.00, ber vi en kvällsbön tillsammans.

Dessa träffar riktar sig till ungdomar från åldern 16 till 29. (Efter avtal får du vara lite yngre eller äldre.) Träffarna är gratis, så det är bara att dyka upp!

Måndagsträffarna: 10 – 15 år

På måndagar är det åldrarna 10 15 som är välkomna för spelkväll. Ungdomarna kan ta med sina egna favorit-sällskapsspel. Kvällarna startar med mässa kl. 18.00 och mackor direkt efter, sedan fortsätter vi med det planerade programmet. Efter att programmet för kvällen tagit slut, troligtvis runt kl. 20.00, ber vi en kvällsbön tillsammans.


Om stiftets åtgärder för barnens och ungdomarnas trygghet kan du läsa här. och här.